Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Cristian, tăios cu Antonia, după ce fata a discutat cu doamna Daniela

Cristian spune că nu îi convine dinamica relației lui cu Antonia, motiv pentru care a fost tăios în ediția de miercuri a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii.

Mireasa sezonul 9. Cristian, tăios cu Antonia, după ce fata a discutat cu doamna Daniela Galerie
Cristian spune că nu îi convine dinamica relației lui cu Antonia, motiv pentru care a fost tăios în ediția de miercuri a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii. | Antena 1

Relația lui Cristian cu Antonia este în impas, după ce fata a început să se simtă rău. Doamna Daniela a discutat cu tânăra.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce spune psihologul Eduard Puiu despre stările și problemele Antoniei

Mireasa sezonul 9. Cristian, tăios cu Antonia, după ce fata a discutat cu doamna Daniela

”După părerea mea, totul pleacă de la propria persoană. Odată ce te iubești pe tine și îți place de tine, automat se transferă și asupra celuilalt. În momentul în care te îndoiești de tine transferi aceste sentimente și stări și nu e vorba numai de partener, ci de tot ceea ce este în jurul tău”, spunea doamna Daniela la Mireasa în culise.

Apoi, rămânea să poarte o discuție cu Antonia.

”Și din facere, ea mi-a dat putere și tărie să depășesc orice, să am încredere că Doamne Doamne e acolo sus și ne ajută. Altfel nu puteam să duc la bun sfârșit sarcina, sub nicio formă, și să fie un copil atât de minunat”, a zis doamna Daniela despre fiica sa, într-o discuție despre pedepsirea unui copil.

Antonia a punctat că nu se referea la pedepse fizice, ci la unele precum cele la care a fost supusă. De exemplu, mama sa nu vorbea cu ea și asta o durea.

Doamna Daniela i-a explicat că pedepsele aduc doar traume. În timpul materialului, Cristian continua să îi spună ceva Antoniei. Când imaginile s-au terminat, el a fost tăios cu iubita sa.

”Nu, ce problemă să fie?! Nu e nicio problemă. Am întrebat-o pe Antonia dacă a înțeles ce a vrut să spună mama acolo. Pentru că a avut o subtilitate aparte, pe care nu... pe care eu o înțeleg, de altfel. Și n-am făcut referire doar la copilași, la bebeluși, ci și la fiecare dintre noi. Dar a fost cazul Antoniei acolo. Nu m-a deranjat, mă deranjează să nu se înțeleagă. Explicațiile pot fi 5 ore non stop că nu mă deranjează. Să aibă grijă la alegerile pe care le face, la ceea ce vorbește, să conștientizeze... Adevărul vreau să-l aflu, mai ales că totul s-a întâmplat așa, foarte foarte repede. Adică sâmbătă eram foarte bine și astăzi suntem foarte bine, dar în alte stări. Mie unul nu-mi convine cum suntem.”, a zis Cristian.

Antonia a mărturisit că fostul iubit i-a promis că va rămâne lângă ea și că vor trece împreună peste tot, dar nu a fost așa. Din această cauză nu crede în relația cu Cristian.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Ce spune psihologul Eduard Puiu despre stările și problemele Antoniei... Mireasa sezonul 3. Maria Roman, noi lămuriri după dispariția soțului. Ce a vrut să clarifice după ce s-a zis că a fost a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x